Leilighetstype E

Toppleiligheter

Dette er store penthouseleiligheter hvor har du hele etasjen for deg selv. Det er bare å ta heisen direkte opp i din egen leilighet! Arealet er på 163,5, 165 og 170 m2, og her er det høyt under taket. Hele 3,5 m i oppholdsrommene. Du har også direkte utgang til en stor takterrasse med god plass til sittegruppe og blomster og planter. Leilighetene har faktisk to uteplasser – dobbel glede med andre ord.

Unike løsninger for unike mennesker

I våre toppleiligheter kan du gjøre så mange individuelle tilpasninger du måtte ønske. Også når det gjelder planløsningen. De eneste begrensningene er fasader, bæresystemer og sjakter. Sett deg ned med arkitekten og snakk om dine ønsker – helt uten ekstra kostnader.

Kjøper du en av penthouseleilighetene, får du tid sammen med en interiørarkitekt

Stadig flere velger bort ”katalogløsninger” når de innreder sine boliger. Vi ønsker å sette vårt personlige preg på omgivelsene og gjerne vise fram ting vi har samlet over tid. Utfordringen er å få alt til å passe sammen i en harmonisk helhet. Du kan få det akkurat som du vil!

Kjøper du en av penthouseleilighetene, får du tid sammen med en interiørarkitekt til å planlegge innredningen og sørge for optimale kombinasjoner av møbler, belysning, farger og gardiner – en komplett interiørløsning.

tooltip